Count Active Marketing

Count Active Marketing is gespecialiseerd in actieve marktbewerking. Ons werkterrein is advies, ontwikkeling en/of implementatie van de meest effectieve oplossingen voor het werven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande relaties. Waarbij de kostenefficiëncy en het rendement van onze opdrachtgevers centraal staan.

Filosofie

In het zakendoen komt het erop aan om beter te zijn dan uw concurrent. Niet alleen met uw fysieke product of dienst, maar vooral ook met de manier waarop u het aan de man brengt. U zult immers uw doelgroepen moeten bereiken, overtuigen en aanzetten tot de door u gewenste actie. Daarom communiceert u actief en direct met uw doelgroepen, zodat er sprake is van doelgerichte en effectieve marktbewerking.

U investeert in een duurzame relatie met uw bestaande klanten, zodat uw bedrijf ook op de langere termijn succesvol blijft. Daarom zorgt u ervoor dat uw klanten loyaal worden en loyaal blijven. En dus onderhoudt u een persoonlijke en regelmatige dialoog met uw klanten, waardoor zij zich belangrijk en gewaardeerd voelen. Daarmee zet u de concurrentie aardig buitenspel.

 

Home

Count Magazines
Diensten
Referenties

Count Active Marketing
Diensten
Referenties

Count Communication
Diensten
Referenties
Biesterweg 72 C
5615 AJ Eindhoven
040 - 2 42 70 22

mail@countmagazines.nl